Orkanger-Charlottenlund 25-29

Skrevet av geirs

God mottakelse i hallen, frukt i garderoben, stinn brakke på tribunen. Det var trivelig å tilbringe torsdagskvelden hos Orkanger – en god arrangør. Kampen begynte godt for oss, kjapt opp i 12-6 ledelse før det stopper litt opp. Vi tar pause på 14-10 ledelse. Marthe Edvartsen er omgangens store spiller med mål fra alle vinkler, både i kontra og i etablert angrepsspill.

I pausen blir vi enige om å fokusere på å bedre forsvarsspillet, det går sånn passe. Først og fremst fordi vi får endel utvisninger (4) og straffer (6) mot oss. Allikevel har vi stort sett kontroll, med en ledelse som pendler mellom 3 og 7 mål. Fremover utmerker Marte Almås seg med prikkskytning fra 10m. Marte er også en glimrende straffeskytter, denne gangen får hun dog ikke mulighet til å vise det. Til slutt viser tavla 25-29. Marte Edvartsen (bildet) blir fortjent kåret til vår beste spiller.

 

Kampen i CSK-tall;

Eva Kristiansen (25% redninger)

Sofie Thestesen (60% redninger)

Lisa Brodal (1)

Marthe Edvartsen (9)

Marte Almås (6)

Victoria Sliwa (1)

Vilde Stokke (2)

Sara Jonassen (4)

Silje Svendsen (5)

Ine Fredriksen (1)

Oda Mastad

Rakel Heggset

Maren Østensen

 

CSK med 4x 2min, Orkanger med 0x 2min

Orkangers toppscorer: Marthe Togstad 2+6 mål

Orkangers beste: Silje Solem

Kampens dommere: Marius Hoås og Morten Neerland.