Tap tross kjempekamp i kvart’n!

Skrevet av geirs

Oi-oi-oi, så spennende kvartfinalen mot Runar Sandefjord ble. Det ble tap 35-34 etter ekstraomganger!

Første omgang kan nesten forbigås i stillhet. Ved pause ledet hjemmelaget 18-12. CSK Elite spilte noe smalt i angrep, og i forsvar slapp vi hjemmelaget til litt for enkelt. Endel skuddbom og tekniske feil. I tillegg hadde vi en sjelden lav redningsprosent bak forsvaret. Omgangen viste at vi presterer svært ujevnt – fra et godt toppnivå til et dårlig minstenivå.

Vi ser ikke bort i fra at trener Marius Berge ga spillerne noe bakoversveis i pausen, også for de spillerne med mest «stæsj» i håret. Hvis det var divisjonsforskjell på lagene i første omgang, ble denne utlignet (og vel så det) i andre omgang. Guttene viste en fantastisk moral og vilje, og plutselig sto det 21-21! Herfra og kampen ut var det svært jevnt. Så jevnt at det ble ekstraomganger (2×5 min). Våre gutter ble noe utålmodig i avslutningene og gjorde noen tekniske feil. Det ble litt hektisk i sluttminuttene, der dommerne kom i fokus. Etter en fantastisk andreomgang og ekstraomganger av CSK-guttene, ble det dessverre tap 35-34, men våre gutter kan være stolte av denne kampen og prestasjonen. Vi spilte faktisk jevnt med ett av landets beste håndballag, på deres hjemmebane!

Målvakt Kristian Valstad kom inn et par minutter før pause, spilte meget godt kampen ut og bidro sterkt til å holde CSK inne i kampen. Ole M. Kristiansen og Mads Alfer får også skryt for sin ekstreme innsats i forsvaret, men som for tiden får mindre spilletid offensivt.

Lagets og kampens beste spiller var derimot Kristian Søraker med 13 mål fra bakspillerposisjon. I denne kampen ble landslagskeeper Kristian Jurisic praktisk talt skutt ut av målet og til benken. Kristian Søraker ga imidlertid etter kampen mye ros til sine medspillere; spesielt sidebacker og linjespiller for gode oppspill og nedflating av forsvaret.

Målscorere CSK Elite: Kristian Søraker (13), Mats Guldseth (7), Erik N. Halberg (4), Jim R. Kvello (4), Mats Alfer (3), Marius Nysether (2) og Per M. Grønning Almberg (1).

Toppscorer og beste spiller på hjemmelaget var Andre Christiansen med ni mål.

Det var 402 tilskuere på kampen, deriblant 15 CSK-supportere.

Marius Berge hadde følgende kommentar etter kampen: «Det er surt å tape denne kampen med ett mål, spesielt når vi er så nærme. Vi skulle hatt straffekast når det er ti sekunder igjen av andre ekstraomgang og dermed fått to nye ekstraomganger, men slik ble det ikke. Når vi gjør det riktige og det vi er enige om, da er vi gode. Guttene vet at de har gjort en god jobb og representerer klubben på en flott måte. Jeg er bitter og misfornøyd i kveld, men i morgen er det trolig gode følelser forbundet med denne kampen. Og da er det full fokus på seriekamp førstkommende søndag

Vi avslutter med vettuge ord fra sportslig leder Jørn Almberg: «Dette er så bra som det kan være, uten seier…»

Kristianx2