Seriekamp mot Kristiansand på søndag

Skrevet av geirs

Søndag kl 16 spiller CSK Elite hjemmekamp mot Kristiansand.

Etter en «rysare» av en kvartfinale, er vi igjen klare for seriekamp i 1. divisjon. Selv om det ble tap mot Runar Sandefjord, gjennomførte guttene en meget god cupkamp. Charlottenlund SK Håndball Elite er virkelig satt på håndballkartet.

Kristiansand er også nyopprykket til årets 1. divisjon og har plassert seg (som CSK) midt på tabellen så langt. Helgas gjester er absolutt et godt lag, men har prestert noe ujevnt så langt. De tapte imidlertid kun med ett mål mot én av opprykkskandidatene St. Halvard.

Spenningen før helgas kamp mot Kristiansand er om våre gutter er på «nett» og er nullstilt etter midtukekampen. De siste kamper har vist at samhandlingen både i forsvar og angrep har utviklet seg i positiv retning, og guttene vet selv at når de jobber som de har gjort i de siste kampene, skal de fleste lag i 1. divisjon slite med å slå dem.

Vi håper at vårt faste hjemmepublikum (pluss noen flere…) kommer på kampen for å løfte laget fram til nok en seier.

Velkommen til kamp søndag kl 16.