Tap 23-27 mot Follo

Skrevet av geirs

CSK Håndball Elite tapte bortekampen mot én av seriens forhåndsfavoritter – Follo.

Ved pause var stillingen 12-11 til hjemmelaget. Men etter ni minutter av andre omgang var stillingen 19-11 til Follo. Det vil si at denne perioden tapte våre gutter 7-0, og dette ble utslagsgivende for kampresultatet. I de resterende 51 minuttene av kampen vant CSK 23-20, men dette ga beklageligvis ingen poeng…..

Assistenttrener Roger Kværnø ga følgende oppsummering av kampen:
«Vi gjennomførte en ok kamp, men i nok en kamp har vi en periode på cirka ti minutter som vi slipper oss ned og som blir avgjørende for kampen. Vi gjorde endel feil både i forsvar og angrep (tekniske feil og skuddbom), men spilte en grei kamp i store perioder. Follo spilte (som forventet) 3-2-1-forsvar, og dette ga rom og skuddmuligheter for våre sidebacker og linjespiller. Vår beste spiller var Mathias Grubba som var tilbake etter skulderoperasjon og opptrening, og han gjennomførte en god kamp offensivt. Vi har hatt noe uflaks hittil i sesongen. Dette blandet med noe manglende rutine og noe udyktighet, har gitt oss kun seks poeng i serien før jul. Nå må vi mobilisere og trene godt framover, for vi skal spille 1. divisjon også neste sesong. Og da har vi mer erfaring!»

Mathias Grubba ble også av den lokale juryen kåret til CSKs beste spiller. Mats Guldseth ble lagets toppscorer med seks mål (ett spillemål og fem mål på 7-meter).

Målscorere CSK Elite: Mats Guldseth (6), Jim R. Kvello (4), Mathias Grubba (3), Marius H. Nysether (2), Mads Alfer (2), Erik Eggan (2), Marius Karlsen (2), Kristian Søraker (1), Kim A. Rinnan (1).

Stian Gabrielsen ble hjemmelagets toppscorer med åtte mål, mens Oskar Olafsson ble kåret til lagets beste spiller.

Nå tar CSK-guttene juleferie fra seriekamper, men ikke fra trening. Serien er nå halvspilt, og status er at CSK Elite har tre seire og åtte tap. Både prestasjon og poengfangst må forbedres i siste halvdel av sesongen for å sikre spill på nest høyeste nivå også i sesongen 2016/2017. Laget har 1. divisjonsnivået inne, men er periodevis ustabile i prestasjonene. Styrken og svakheten er at laget spiller jevnt med alle lagene. Og høydepunktene så langt er nok cupkampene mot Stord og Runar Sandefjord samt seriekampen mot St Hallvard. Sportslig apparat og spillere må bruke juletida godt og finne ut hva som ble gjort riktig i kampene med gode prestasjoner.

Neste kamp er 13. januar borte mot Sandefjord. Neste hjemmekamp er 17. januar mot Haugaland.

Vi treffes i CSK-hallen på nyåret!

CSK Håndball Elite ønsker alle ei riktig god jul!