Høyt nivå i 2.div damer

Skrevet av geirs

Årsbeste fremover på banen av hjemmelaget var nok til å tukte den reelle serielederen Molde.

Etter å ha sett Molde skyte i stykker Sverresborg i går bestemte vi oss for å gå offensivt ut i forsvar i dag, for å få bukt med skuddarmene til Lene Høve Storholt (fjorårets toppscorer i 2.div) og Ragnhild Valle Dahl (et av landets største skyttertalenter). Akkurat det lyktes vi med, men gav altfor mye rom til resten av Moldes kjappføtter. Fremover på banen spiller vi med en rytme og timing som gir gode avslutningsmuligheter, spesielt utmerker bakspillerne Stine Sæther, Sara Jonassen og Marte Almås seg med gode valg, tålmodig spill og presise avslutninger.

Molde har ledelsen 17-15 når lagene tar pause.

I pausen vi enige om å justere oss litt bakover, noe som gir uttelling. I 2.omg slipper vi kun til 10 mål i mot. Et bedret forsvarspill gir våre kjappføtter Vilde, Rakel og Silje mulighet til å sette noen kontringer i mål. Etablert angrep er også bra i 2.omg. Vi «vinner» omgangen 17-10 og kampen 32-27!

Vi er veldig fornøyd med poengene, for de talentfulle Moldejentene utgjør et meget godt lag.

Kampen i CSK-tall:

Eva Kristiansen

Sofie Thestesen

Maren Østensen (1)

Sara Jonassen (4)

Marthe Edvartsen

Lisa Brodal

Marte Almås (9)

Ida Bjerknes

Vilde Stokke (5)

Ane Vorhaug

Oda Mastad

Silje Svendsen (4)

Rakel Heggset (4)

Stine Sæther (5)

 

CSK med 5x 2min, Molde med 3x 2min

Moldes beste spiller og toppscorer: Emilie Hovden (12)

Kampens dommere: Thomas Aunan og Håkon Aksdal, justerte lista litt i pausen og dømte godt.