Charlottenlund – Byåsen 32-17 (16-7)

Skrevet av geirs

Vi fikk hull på henne!

I forrige kamp før jul, var vi gode i forsvar i 1.omgang, men slet med å sette sjansene fremover, både i kontra og i etablert. I dag var verden en helt annen, vi er veldig gode i forsvar igjen, men setter skuddene på en helt annen måte. Byåsen er veldig dyktige i returløpene sine, så målene setter vi stort sett i etablert angrep. Sara er spesielt treffsikker. Pause tar vi på 16-7 ledelse.

2.omg starter litt ukonsentrert for vår del, så Byåsen kommer så nærme som 16-11 før vi får justert oss inn. Derfra og ut er vi ganske overlegne i de fleste faser og rykker fra til en sikker seier 32-17. Vi leverer en god kamp i alle posisjoner, men Silje leverer litt ekstra og blir fortjent kåret til vår beste spiller i kampen.

 

Kampen i CSK-tall:

Eva Kristiansen

Sofie Thestesen

 

Maren Østensen (1)

Sara Jonassen (6)

Marthe Edvartsen (3)

Lisa Brodal (3)

Marte Almås (2)

Ida Bjerknes (3)

Vilde Stokke (2)

Ane Vorhaug

Oda Mastad (2)

Silje Svendsen (4)

Rakel Heggset (2)

Stine Sæther (4)

CSK med 1x 2min, Byåsen med 1x 2min

Byåsens toppscorer: Nora Høyem Olsen 7

Byåsens beste spiller: Maja Magnussen

Kampens dommere: Jørgen Jørstad og Pål A. Valbjør – dømte glimrende.