Den neste er den beste

Skrevet av geirs

Sist søndag var herrelaget i Tønsberg og hentet to poeng mot tabellnabo Nøtterøy.

Under kyndig ledelse av hovedtrener Roger Kværnø meldte våre spillere seg på etter tur utover første omgang, og vi var bare ett mål under (12-11)  til pause etter variert angrepsspill og solid forsvar- og keeperspill. Andre omgang fortsetter vi med mer av det samme, vi har mye positiv energi å putte inn fra benken, og når vi drar fra Nøtterøy utover kampen er det mer enn noe annet en lagseier. Sluttresultatet er 23-28.

Kampen i tall:

Henrik Eidsvåg
Erik Nyheim Halberg (2)
Marius Haug Nysether (1)
Jim Roger Kvello (3)
Per Martin Almberg (4)
Kristian Valstad
Emil Eidesmo (3)
Mads Alfer (1)
Marius Karlsen (1)
Kristian Søraker (BB; 3)
Ole Kristiansen (2)
Kim Andre Rinnan (3)
Erik Eggan
Mats Guldseth (5)

Nå er det straks ny søndag, og ny mulighet for å klatre på tabellen. Sandnes besøker oss i Nidarøhallen A søndag 13.3 kl. 18:00. Vi håper og tror at vi får se et hjemmelag med masse energi og kollektiv entusiasme. Vi oppfordrer DEG til å bli med og fylle tribunen for å heie våre gutter videre frem mot fornyet kontrakt i 1. divisjon. Velkommen på kamp!thumb__MG_3524_1024