Ingen happy ending, men en god sesong!

Skrevet av geirs

Damene spilte søndag sin siste kamp for sesongen, borte mot Utleira. På ledelse 6-5 etter 20minutter opplyser dagens gode speaker at LHK leder 17-5 over Byåsen. Frem til da har vår kamp vært preget av glimrende forsvars- og målvaktsspill på begge sider. Etter beskjed faller vi rett og slett litt. Returløpene er gode, forsvaret likedan resten av kampen. Kontra og angrepsspillet er derimot svært lite fungerende. Utleira går til pause på 7-6 ledelse og vinner tilslutt 16-14.

Dagens lyspunkt er forsvarspillet hvor særlig Oda (bildet), Silje og målvakt Sofie er gode. 14 mål, 23 bom og 11 tf fremover forteller om sesongens dårligste kamp offensivt, i en kamp med sjeldent lite avslutninger. Sofie fortjent kåret til vår beste spiller.

 

Ser vi på sesongen under ett, har vi gjort en god sesong med 3.plass i en god 2.divpulje. Vi skal jobbe knallhardt fremover for å være nr.1 ved neste korsvei, vi har lagt nye alen til vårt spill og spillergruppe gjennom sesongen. Nye spillere er spilt inn i laget og vil fortsette å utvikle seg videre, andre vil komme til et glimrende miljø, noen vil forlate oss på midlertidig basis, alt i alt vi har all grunn til å se lyst på fremtiden! Nå gratulerer vi LHK med seriemesterskapet og ønsker dem lykke til i kvalifiseringen til 1.div.

 

Kampen i CSK-tall:

Sofie Thestesen

Eva Kristiansen

Sara Jonassen (1)

Marthe Edvartsen (1)

Lisa Brodal

Marte Almås (1)

Ida Bjerknes (3)

Vilde Stokke (2)

Ane Vorhaug

Oda Mastad

Silje Svendsen (3)

Rakel Heggset

Ine Fredriksen

Stine Sæther (3)

CSK med 3x 2min, Utleira med 2x 2min.

Utleiras toppscorer: June Nilsen og Tora Sletvold (4)

Utleiras beste spiller: Hilde Kamperud

Kampens dommere: Eivind Holager og Håkon Aksdal – banens beste.