CSK Elite og Agatha Christie

Skrevet av geirs

Hva har CSK Elites herrer og Agatha Christie til felles? Jo, de lager påskespenning av ypperste klasse!
I den siste tiden har CSK Elite fartet over og under nedrykksstreken som duppen under et aktivt ørretfiske. Før siste kamp ligger våre gutter nest sist på tabellen, men dette kan endres i løpet av søndag kveld.

Det ble som forventet en tøff midtukekamp mot topplaget St Hallvard, der våre gutter til slutt tapte 29-22. Dette var tydeligvis en kamp der mye sto på spill for begge lag. Nervøst spill med mye bom og tekniske feil.

Det var jevnt i målprotokollen fram til 13 minutter av første omgang, men da SHK dro jevnt i fra fram til pause. Ti minutter ut i andre omgang var stillingen 16-16, men plutselig var St Hallvard foran med tre mål igjen. Åtte minutter før slutt var SHK oppe i 23-18. Og sluttresultatet ble 29-22.

CSK hadde i denne kampen hele 48 avslutninger på/mot mål, men fikk uttelling bare på 22 av disse. Det ble ni tekniske feil og 26 skuddbom, og dette ble avgjørende for kamputfallet. Mye på bakgrunn av hjemmelagets gode målvakt Niklas Granum. Men man også å ta med seg det positive, og det er at laget tross alt har kommet seg til mange målsjanser. Dette er verdt å ta med seg inn til siste seriekamp til søndag. Debutant Ludvig Aftret scoret forresten sitt første mål i 1. divisjon.

Spillere CSK Elite:
Henrik Eidsvåg, Kristian Valstad, Ludvig Aftret (1), Erik Halberg (2), Marius Nysether (2), Per M. Almberg (2), Mads Alfer, Marius Karlsen (2), Kristian Søraker (2), Ole M. Kristiansen (2), Kim A. Rinnan (4), Erik Eggan, Mats Guldseth (5).

Og utgangspunktet før helgas kamp er følgende:
CSK må slå Follo, samtidig som Viking må tape mot St Hallvard og Nøtterøy må tape mot Lillestrøm.

CSK Elite er avhengig av all supporterstøtte på søndagens kamp kl 18 mot Follo. Så møt opp og hjelp laget til nok en sesong i 1. divisjon.
Fri inngang for alle spillere i CSK-klær!