Seier i serieåpningen, CSK-OSI 37-25 (17-11)

Skrevet av geirs

Vi vet vi møter et noe redusert OSI-lag, med to kamper i beina – allikevel har vi all mulig grunn til å være fornøyde med resultat og prestasjon. Å slo et så godt lag med 12 mål er noe av det beste som er prestert av damelaget i CSK Hummelarena, samtidig vet vi at det blir en helt annen kamp borte. Men det er lenge til, vår neste kamp er den viktigste.

I dag er det jevnt i 4 minutter, da får vi pakket inn linja. Herfra drar vi jevnt fra til 17-7 etter 25min. Sofie bruker det av tape hun ikke brukte på beinet til å fullstendig tape igjen målet, Ed løper inn kontra og Julie bomber inn mål fra 10m. Siste 4min av omgangen er vi litt ukonsenterte og taper 4-0, så pauseresultatet er 17-11.

I pausen blir vi enige om å ikke la OSI komme inn i kampen, med Vera i spissen trøkkes gassen i bunn, og vi drar fra til 32-17 etter 20min. I perioden har Vera putta 8 og ender totalt på 12 og blir dagens toppscorer. At vi faller litt på slutten er naturlig når vi er såpass langt foran på tavla. Sluttresultat: 37-25. For oss er dette en god start på seriespillet!

Sofie fortjent kåret til vår beste spiller, kred også til Silje og Maren som er gode bakover, i tillegg til de allerede nevnte!

 

Kampen i CSK-tall:

Sofie Thestesen (61% redninger)

Maren Austmo Pedersen

Julie Nygård 7

Maren Østensen 3

Sara Jonassen 1

Marthe Edvartsen 4

Lisa Brodal 2

Marte Almås 1

Vera Bekken 12

Trude Håkonsen 1

Silje Svendsen 4

Victoria Sliwa 1

Ida Jønland 1

CSK med 1x 2min, OSI med 3x 2min.

Topscorer OSI: Mina Gustavsen og Gina Heggheim Larsen 4.

OSIs beste spiller: Mathilde Andresen

Kampens dommere: Ketil Johnsen og Andre Lindgjerdet har fullstendig kontroll.