Utleira – Charlottenlund 30-33 (12-19)

Skrevet av geirs

Vi traff på spenningsnivået i dag, 16 spillere klare til kamp er et greit utgangspunkt. Selvom vi i hele matchen sliter med å treffe i forsvar vinner vi komfortabelt. Vi lager 1-0 og leder hele kampen. Fra 1-0 drar vi sakte fra til ledelse 19-9 etter 28min, deretter kommer en av 3 svake perioder. Fremfor å være litt rutinerte å bruke litt tid med ball, blir vi utålmodige og lar Utleira kappe inn til 19-12 til pause. Men alt i alt en veldig god omgang offensivt, der vi løser Utleiras 3 ulike forsvarsformasjoner. Backene Stine, Vera og Silje leverer alle gode distanseskudd, i tillegg til gjennombrudd.

I 2omgang plukker Sara og Julie opp hansken og går foran med variert og godt angrepsspill. Bakover på banen fortsetter vi å slite i forsvar og reddes av en opplagt Eva bakerst. Første tjue minuttene av omgangen benytter vi til å komme oss 10 foran igjen, 21-31. Victoria benytter muligheten til å vise seg frem på en flott måte. Så kommer en ny dårlig periode vi taper 4-0 på tre minutter. En timeout gir oss to mål på direkten, før vi avslutter kampen svakt og lar Utleira vinne en siste periode 4-0, til sluttresultat 30-33. Silje kåres fortjent til vår beste spiller av den lokale juryen.

Alt i alt er grei kamp for vår del, vi får rullert mye, men disse 3 svake periodene på tilsammen 8,5minutter som vi taper 11-0 skal bort i fremtiden. PS! Vi vant og er fornøyde med det, om noen synes referatet var litt for negativt vinklet!!

302 tilskuere i nabo-oppgjøret, det er kult!

 

Kampen i CSK-tall:

Maren Austmo Pedersen

Sofie Thestesen

Eva Kristiansen

 

Julie Nygård 4

Maren Østensen 3

Sara Jonassen 2

Marthe Edvartsen 1

Lisa Brodal

Marte Almås

Vera Bekken 9

Trude Håkonsen 1

Oda Mastad 1

Silje Svendsen 4

Victoria Sliwa 3

Ida Husdal

Stine Sæther 5

 

CSK med 2x 2min, Utleira med 2x 2min.

Utleiras toppscorer og beste spiller: Pia Rehaug (6)

Kampens dommere: Joakim Hollås og Kristian Aune, som bortelaget – fullkontroll, men med et par tekniske feil.