Charlottenlund – Levanger2 35-20 (17-13)

Skrevet av geirs

Med tolv færre angrep enn gjennomsnittet i en 2.divkamp, ble det en tålmodighetsprøve for oss å stå leeenge i forsvar. At vi ender opp med 35 mål fremover skyldes at vi leverer årsbeste på uttelling!

Levanger kommer best i gang i kampen og tar ledelsen fra start, da vi bruker et par angrep på å løse deres forsvarsspill og på å finne roen i eget forsvarsspill. Når vi først gjør det går vi om og forbi, uten å se oss tilbake. Julie spiller en magisk omgang og utnytter plassen hun får på en glimrende måte – 9 goaler i omgangen er rett og slett strålende.

I 2omg går vi litt mer offensivt ut bakover for å få se om vi få opp tempoet litt i kampen, det lykkes vi med – antall angrep øker litt, LHK blir litt mer statiske og vi får tak i noen flere baller som Vera, Sara og Ed setter i sikkert i goalen.

Når vi endrer formasjon igjen er det totalt murt igjen, Stine og Maren lukker midtforsvaret og Maren i mål (56%) plukker det meste som kommer i gjennom, før hun fyrer avgårde noen prosjektiler av noen kontrapasninger.

Alt i alt en bra kamp hvor vi virkelig drar på den siste halvdelen av kampen.

 

Kampen i CSK-tall:

Eva Kristiansen

Maren Austmo Pedersen

 

Julie Nygård 10

Maren Østensen 1

Sara Jonassen 3

Marthe Edvartsen 4

Lisa Brodal

Vera Bekken 9

Trude Håkonsen 2

Oda Mastad 1

Silje Svendsen 2

Victoria Sliwa 2

Ida Jønland 1

Stine Sæther

 

CSK med 3x 2min, LHK med 4x 2min + 1 rødt kort.

LHK beste spiller og toppscorer: Rikke Trustrup

Kampens dommere: Håkon Aksdal og Eivind Holager, omtrent som bortelaget.