Treningskamp på Levanger

Skrevet av geirs

Tirsdag ettermiddag tok damene turen til Levanger for treningskamp over 3x 20min mot deres 1.divlag.

Etter endel trafikk ble det en kort oppvarming uten at det påvirket oss fra start. Bevegelig forsvarsspill, kjapt fremoverspill og tålmodig angrepsspill med trøkk gjør at vi blåser fra til ledelse 7-14 etter 1.omg. I 2.omg spiller Levanger seg opp stort angrepsmessig og plukker inn noen mål, ny pausestilling 20-24. I 3.omg bølger det frem og tilbake, vi er dog alltid foran og ender med en ett måls seier, 31-32.

Kampen er et stort steg i riktig retning, skytingen er veldig bra og det er få tekniske feil. Rett og slett fordi rytmen igjen er på plass:) Vi får også testet et par nye konstellasjoner i kamp og det er lærerikt. Alt i alt topp utbytte for oss mot en god motstander, definitivt verdt turen.

Etter matchen stilte Levanger med en fantastisk kveldsmat til lagene!

Kampen i CSK-tall:

Maren AP (45% redninger) og Ida C. Marthe Ed 4, Victoria 5, Stine 2, Julie 4, Kristin 1, Sara 1, Vera 10, Silje 4, Trude, Ida J, Oda 1.