Jekyll & Hyde og dronninga… 1.omg & 2.omg og Stine!!

Skrevet av geirs

Nabooppgjør igjen, sist ble det veldig jevnt med Vera-scoring med 3 sek igjen som avgjørende.  I dag som ved forrige oppgjør, kommer SIF best igang med nøyaktig angrepsspill og glimrende skyting. Vi står på hælene og er på etterskudd i forsvar. På 3-7 under, må vi prøve en ny forsvarssformasjon, i håp om å få igang beina. Beina flytter seg bedre, men vi taper fremdeles de fleste dueller. Med mål i mot, blir det ingen kontra/ankomstmål, da vi må starte alle angrep fra avkast. Heldigvis er vi alright i etablert angrep, med god skyting av Stine og spesielt Vera som er utrolig treffsikker. SIF er gode til å straffe oss for de feilene og bommene som kommer innimellom, og tar fortjent pause på ledelse 13-18.

I pausen er vi enige om at vi ikke skal stresse, men brette opp armene og faktisk legge ned en skikkelig jobb på banen. Oda går foran bakover og legger grunnlag for et forsvarsspill som blir bedre og bedre utover i omgangen, Eva får dermed den lille hjelpen hun trenger til å plukke endel baller. Fremover på banen er det to ord som gjelder: Fantastisk Stine! 10 spillemål, både på skudd bakfra og på gjennombrudd. Disse gjør at vi tar igjen SIFs ledelse etter 14min, 23-23. Vi har momentet i kampen, går forbi på tavla og vinner med 3 – 32-29.

Artig å spille en kamp med bra tempo igjen, og ekstremt deilig at vi drar i land seieren!

 

Kampen i CSK-tall:

Eva Kristiansen (46% redninger)

Maren A. Pedersen

Julie Nygård

Maren V. Østensen 1

Sara S. Jonassen 2

Marthe Edvartsen

Lisa B. Brodal 2

Marte Almås

Vera Bekken 11

Trude B. Håkonsen

Oda Mastad 1

Silje K. Svendsen

Victoria Sliwa

Åsa G. Almberg 1

Stine B. Sæther 14

 

CSK med 2x 2min, SIF med 2x 2min

SIF toppscorer og beste spiller: Lene H. Storholt 8.

Kampens dommere: Kristian Aune og Joakim Hollås.