• Seier i første kvalik-kamp for CSK.

Første stikk til CSK (CSK – Fjellhammer 32-24)

Det var duket for årets viktigste kamp for midtnorsk herrehåndball på trøndersk jord, da Charlottenlund bød Fjellhammer opp til kvalik-dans i CSK Hummelarena. Velfylte tribuner og et sedvanlig velsmurt arrangement skapte en flott ramme: Nå skulle CSKs herrer ta første skritt på veien mot 1. divisjon.

Men! Hva skjer? 0-4 til gjestene etter få minutter knebler hjemmepublikummet, før Perry Almberg endelig setter hjemmelagets første mål etter en kontring – i et tempo som blir symptomatisk for resten av hjemmelagets kamp. Resten av omgangen vinner CSK 14-6, takket være temposterkt spill med Mads Alfer i spissen. Fjellhammer sliter med å holde følge, og hele fem utvisninger i første omgang er med på å gjøre det vanskelig for våre grønnkledte gjester.

I andre omgang vil Fjellhammer være med på tempofesten, og lykkes med å holde følge i målprotokollen i en periode. Men kondisen holder bare halvveis ut i omgangen, før CSK siger fra og fullfører til en solid 8-målsseier. I andre omgang må vi nevne Fred Forbord som sto fram som en strålende tilrettelegger med masse assists, og på den måten var et symbol på det kollektive angrepsvåpenet CSK viste fram i dag.

Lørdag går returkampen i Lørenskoghallen. Fjellhammer har dermed hjemmefordel i den avgjørende kampen, noe som betyr at CSK må gå skjerpet til kampen for å fullføre prestasjonen som kan gi dem 1. divisjonsplass.

Vi takker alle publikummere som har bidratt gjennom sesongen, ønsker alle tilbake til høsten, og ta gjerne med en venn! Og ikke minst ønsker vi CSK all mulig lykke til i returkampen på lørdag.

Kampen i CSK-tall:

Mats Guldseth (9), Mads Alfer (6), Erik Eggan (4), Fred Fikse Forbord (4), Elias Thome (3), Andreas Kårli (2), Jim Roger Kvello (2), Per Martin Grønning Almberg (1), Truls Ervik (1), Martin Mitani, Marius Karlsen, Kristian Valstad og Edvard Fuglem-Sørensen.
Fjellhammers toppskårer og beste spillerMathias Ross Joelsen (10)

Utvisninger: Charlottenlund 2×2, Fjellhammer 5×2

Dagens kampledere: Ismet Kvakic og Tommy Andre Eriksen, blåste myndig.