• Klar for 1. divisjon!

I mål! Fjellhammer – CSK 24-29 (Sammenlagt 48-61)

Så var dagen her: Dagen der gutta skulle fullføre målet de har jobbet mot hele sesongen. Premissene for returkampen mot Fjellhammer i Lørenskoghallen var klare: Etter åttemålsseieren hjemme i CSK Hummelarena tre dager tidligere, ville alle resultater bedre enn åttemålstap vær godt nok til å nå målet om opprykk til 1. divisjon.

Det ble imidlertid fort klart at våre gråtrøyer var på parketten for å spille håndball. Med respekt for et Fjellhammer hittil ubeseiret på hjemmebane denne sesongen, og med et uttalt mål om å vinne også kamp nr. 2, gikk CSK offensivt ut og fikk tidlig et overtak i kampen. Etter en maktdemonstrasjon av en første omgang, sto det 9-17 i favør våre gutter. Med totalt 16 måls ledelse ble den fjerde omgangen i dobbeltoppgjøret en formalitet, der det var tydelig at vårt vinnerlag hadde litt av tankene allerede på seiersfesten og en velfortjent pause før oppkjøringen mot 1. divisjonssesongen starter. Samtidig berømmer vi vertslaget som var flinke til å stå på helt ut, og pyntet på pausesifrene såpass etter pause at sluttresultatet i Lørenskoghallen ble et mer flatterende 24-29.

Arrangørenes jury kåret Marius Karlsen til CSKs beste spiller, i en kamp hvor gutta virkelig fikk vist sin kollektive styrke: De sto opp for hverandre i forsvar, spilte hverandre god i angrep, og med oppbacking fra alle på benken gjennom hele kampen. Men også krydret med individuelle kunstprestasjoner.

Vi vil også takke vertene Fjellhammer som skapte en fin ramme rundt det som ble vår opprykkskamp, blant annet ved en speaker som var entusiastisk til gode prestasjoner fra begge lag. Vi takker Fjellhammer for kampen, og ønsker dem lykke til i kampen om den tredje plassen i 1. divisjon mot Viking til uka.

Sånn! Da var målet for sesongen 16/17 nådd; Vi er seriemestere for damer og for herrer, og vi har rykket opp til 1. divisjon med både damer og herrer. Vi gratulerer til alle som har bidratt til å gjøre dette mulig, og sier tusen takk til alle publikummere som har støttet oss  i CSK Hummelarena. Nå tar vi en liten pust i bakken, suger litt på denne karamellen, og så starter vi forberedelsene til kommende sesong med to lag som akter å bite fra seg i sine respektive 1. divisjoner. Takk så langt, så snakkes vi ved sesongstart!

Statistikk fra kampen.