Levanger og Deadline Day

Levanger – CSK 24-33 (13-12)

Håndballkamper varer i 60 minutter, i onsdagens kamp spiller vi i 60 minutter og vinner tilslutt greit med 9 mål. Til pause var det hjemmelaget som ledet med 1.

Det er verdt å sende en pose twist til Andrea som er fullstendig enehersker i 2.omgang med 9 goaler og flere fine innspill.

Dette skriver lokalpressen om kampen

Siden vi ikke er kjipe, så deler vi. Her kan du laste ned kampen om du ønsker!

 

CSK har et godt samarbeid med naboklubbene, herunder også byens eliteserieklubber. Derfor er gøy for oss å si at Vera Bekken, fjorårets mestscorende i norsk håndball og pt toppscorer i 1.divisjon, nå får sjansen på øverste nivå i Norge. Hun har hatt en fantastisk utvikling i 1,5 år både fysisk, taktisk og som forsvarsspiller, samtidig som skuldra er bedre og skuddteknikken ytterligere perfeksjonert. Det vil bli et vakuum når kapteinen tar steget videre. Vera er utlånt og skal forsterke Byåsen iallefall ut sesongen. Vi ønsker henne lykke til med den nye utfordringen!

At samarbeid går begge veier er avgjørende, vi har 2 solide spillere i Mathilde og Astrid på lån fra Byåsen. Samarbeidets hovedhensikt er sette spilleren i fokus og sikre gode utviklingsmuligheter for hver enkelt.

På herresiden er det likedan, Roar Fikse Forbord og Elias Thome skal forsterke Kolstad i siste del av eliteserie-sesongen. Kult for gutta, vi ønsker dem lykke til! Marius Haug Nysæther er lånt ut til en eventuell kvalikk for Sverresborg, siden han er ikke vil være tilgjengelig for oss resten av sesongen, pga skade.

Erstattere tenker du?

De henter vi fra egen klubb eller fra våre gode samarbeidsklubber.