Motstandere 2.divisjon

Byåsen Bredde

Har et av landets beste seniorlag i toppen av pyramiden sin, om noen derfra forsterker ungjentene i Bredde vil man være i toppen.

 

Bækkelaget

Den gamle storheten har fått et par spennende forsterkninger den siste tiden, bla Elin Sunde Tveter som har spilt i flere av våre naboklubber. BSK vil bli bedre og bedre etterhvert som samspillet kommer, og vil utfordre alle med variert forsvarsspill.

 

Levanger 2

LHK satser lokal i 1.div og det samme i 2.div, blir artig å se utviklingen gjennom sesongen.

 

Molde 2

Dessverre sett seg nødt til å trekke laget.

 

Oppsal 2

Erstattet Nordstrand Elite som måtte kaste inn håndkle som klubb. Som eneste Eliteserieklubb i hovedstaden har Oppsal tilgang til et stort spillermarked. Man har en stor stall og dermed vil Oppsal 2 stille med mange klassespillere i årets sesong, så mange at de vil kjempe helt i toppen av årets serie. Ikke dårlig for et lag som var i 3.divisjon etter fjorårets sesong!

 

Orkanger

Berget plassen i 2.div greit i fjor, har fått et par forsterkninger fra Meldal, men oppkjøringen har vist at laget vil sloss på nedre halvdel av tabellen.

 

OSI

Har en svært god spillerstall, med masser av eliteerfaring. Spesielt backspillerrekka er verdt å følge ekstra med på. OSI vil være i toppen i år.

 

Sverresborg

Har gjort store strukturelle endringer i år, ny (dyktig) trener og en god spillerstall er på plass. Et par av forsterkningene, Storholt og Juliebø, vil gjøre seg veldig bemerket i årets sesong.

 

Utleira

Har en stor og komplett stall, med ny trener kommer nye ideer – Utleira vil være mer uforutsigbare enn tidligere. Man har hatt en varierende sesongoppkjøring med gode resultater i sin egen 3T-treningshelg, B-sluttspill i Trønder-EnergiCup og en 10.plass i Thon Cup.

 

Volda

Rykket ned fra 1.div og bestemte seg for å satse lokalt med ny utenlandsk trener. Resultatene i oppkjøringen har vært gode, har en flott Entusiat (me) i bygda og en god økonomi… Hjemme i trange Voldahallen kommer alle til å slite med å ta poeng.

 

Ålesund

Som vanlig er det stille fra Ålesund før en sesong, klart er at man har mistet sine gode 97-er til Sverresborg og Volda. Samtidig er Ellingsrud tilbake etter noen år i Oslo, det betyr rutine og mål.