#19 Silje Katrine Svendsen

Født: 19.02.90

Posisjon: Bakspiller

Silje er verdensmester i håndball med LK90. Det forteller alt om hvilken eminent spiller vi fikk hjem fra proffspill i Tyskland før fjoråret. På banen er Silje en komplett spiller som er like god bakover som fremover. Hos oss skal Silje få tid til å spille seg frisk og bli kvitt skader, så vi får gjensidig glede av hverandre i mange år.

Silje er snart ferdig med sine Siv.ing-studier på NTNU, linje for Matematikk og Fysikk med spesialfelt materialteknologi, og på jobbjakt i Trondheim!

Tidligere klubber: Skogn, Levanger, Oldenburg

 

Personlig sponsor: Svendsen Eksos

Svendsen Eksos er Norges ledende verkstedkjede som utfører ekspresservice innen oljeskift pluss AC/klimaservice og eksos – målet er å reparere bilen mens kunden venter.

Kunnskapen innenfor de tradisjonelle håndarbeidsyrkene forsvinner gradvis over hele planet. Det er få mennesker i Norge som virkelig kan skreddersy eksosanlegg. Men i Svendsen Eksos har de hold dette vedlike ved å gjøre skreddersøm til et eget produkt: «Vi har spesialmaskiner og materialer til å løse de mest kompliserte oppgaver. Opp i gjennom årene har vi laget alt i fra sykkelstativ til eksosanlegg for fly og lokomotiv. Enten du har veteranbil, båt, gressklipper, skogsmaskin, lastebil eller noe annet med motor, så har det alltid et eksosanlegg som trenger vedlikehold – og som vi gjerne tar utfordringen med å vedlikeholde!». Ta en titt på hjemmesida www.svendseneksos.no hvis du vil vite mer om Svendsen Eksos.

Tettheten på kjedens verksteder er høyest på Østlandet, men de har også en avdeling ved Sørenga på Nardo i Trondheim. Der har daglig leder Kim Frøyen Johansen nettopp signet en sponsoravtale med Silje Katrine Svendsen.

«Jeg har ingen greier på bil» kunne en dønn ærlig Silje Svendsen fortelle Johansen. «Jeg har heller ingen bekjente i firmaet. Men jeg har kjørt forbi mange, mange ganger, bitt meg merke i navneskiltet og tenkt at; hadde det ikke vært utrolig kult og blitt sponset av Svendsen Eksos! Så skulle jeg hatt logoen deres på shortsen, og idet jeg hadde løpt inn på banen så skulle speakeren presentert med rungende entusiastisk røst; Silje Svendsen sponset av Svendsen Eksos! Og med det skulle han drept all tvil; Jovisst, dét skulle vært klampen i bånn for en god kamp det. Og sånn skulle det blitt hver kamp.»

«I alle fall,» avslutter Svendsen litt drømmende «jeg lovte meg selv at jeg måtte en gang forsøke.» Og jammen var det forsøket verd. «Vi får mange henvendelser i løpet av året om sponsing av diverse idretter, men mest hovedsakelig innen motorsport», skriver Johansen. «Som regel er det snakk om mye penger og ofte er vi lite representert der de forskjellige aktivitetene foretas», legger han til. Men her er det muligheter, mener Svendsen. «Svendsen Eksos ligger pent til ved E6-en, knappe 6 kilometer fra Charlottenlundhallen. Med et mål i nær framtid om å bli Trondheims nest beste kvinnelige håndballklubb, må det jo bare bli mye valfarting til og fra hallen for tilskuere fra hele byen. Uten å ønske noen i ulykka, så oppfordrer jeg alle – hvis situasjonen skulle inntreffe – til å oppsøke verkstedet Svendsen Eksos. De er en gjeng veldig snille mennesker» smiler hun.